Pjovimo ploteris GCC RX

Ploteriai, braižytuvai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-03-25. Skelbimo ID: P2823799
Kaina, €:2 399 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Pardavėjas Seri-Deco. www.seri-deco.lt

Daugiau nei 600g pjovimo jėga, 1530mm/sek. greitis, trijų lygių reguliuojamas kojelių prispaudimas: stiprus lygis – skirtas storesnei plėvelei (smėliapūtės, šviesą atspindinčiai ir pan.); vidutinis lygis – standartiniam vinilui (lipdukams, termo plėvelėms ir pan,); lengvas lygis – plonam vinilui (automobilių tamsinimo plėvelė).

Nauja funkcija „Auto Cut Off“- automatiškai nuo rulono nupjauna išploteriuotą medžiagą. Nesudėtingas valdyti, tačiau daug funkcijų turintis „Touch Key panel“ valdymo meniu. Su šiuo ploteriu galėsite nustatyti pjovimą pagal: skirtingas linijų spalvas, greitį, pjovimo galią, prispaudimą. Taip darbas su ploteriu taps dar produktyvesnis.

Naujame RX ploteryje yra populiarioji AAS II funkcija, kuri išpjauna jau iš atspausdinto vaizdo pagal crops-marks žymes. Ploterių dydžiai: 61cm, 132cm ir 183cm. Kartu su ploteriu gausite programinę įrangą „GreatCut“, tačiau dirbti galima ir tiesiai iš kitų vektorinių grafikos programomų: CorelDraw, AutoCad, Adobe Illustrator ir t.t.

Kaina 2'399 Eur+PVM.

Tiesiogiai kreipkitės telefonu +370 5 2159032 arba bendruoju el. paštu: [email protected] ir su mielu noru Jums padėsime!
Parašykite savo nuomonę