Gyvenamasis namas Šakių rajono sav., Gelgaudiškyje

Parduodami gyvenamieji namai Šakiuose skelbimas

Parduoda . 2024-03-01. Skelbimo ID: P6330255
Kaina, €:34 000 €
1 kv. m kaina:181.82 €
Veiksmas:Parduoda
Kambarių skaičius:7
Aukštų skaičius:2
Bendras pastato plotas:187.00 kv. m
Sklypo plotas:4.00 a
Namo tipas:Mūrinis
Statybos metai:1987
Namo būklė:Įrengtas
Šildymas:Centrinis
Vandentiekis:Miesto vandentiekis
Kanalizacija:Miesto kanalizacija
Savivaldybė:Šakių rajono sav.
Gyvenvietė:Gelgaudiškis

Parduodamas erdvus dviejų aukštų, 1987 metų statybos mūrinis namas Gelgaudiškyje, Šakių rajone, kurio bendras plotas - 187 kv.m. Pirmame namo aukšte įrengti keturi kambariai, tualetas kartu su dušo kabina. Antrame aukšte įrengti dar trys kambariai bei tualetas. Name vietinis centrinis šildymas, kietu kuru iš pusrūsio. Vandentiekis ir nuotekų šalinimas - komunalinis. Užstatytas žemės sklypas - 4 arai, tad yra galimybė prasiplėsti valdas. Kaimynai tik iš vienos pusės.

Kodėl verta įsikurti čia? Gelgaudiškyje apsilanko nemažai turistų, todėl namas gali būti panaudotas ir komercinei veiklai. Be to, miestelyje yra pagrindinė mokykla, meno mokykla, vaikų lopšelis-darželis bei kultūros centras.

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamo namo privalumus! Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: 864032441 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.

NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!
PIRKĖJUI NĖRA TAIKOMAS TARPININKAVIMO MOKESTIS!
Parašykite savo nuomonę