Kitos Patalpų nuoma Rokiškio rajono sav., Rokiškyje, Vytauto g.

Įvairių patalpų (komercinių) nuoma Rokiškyje skelbimas

Nuoma . 2024-03-01. Skelbimo ID: P7374550
1 kv. m kaina:1.00 €
Kaina, €:1 400 €
Veiksmas:Nuoma
Patalpų paskirtis:Kita
Patalpų plotas:1400.00 kv. m
Šildymas:Autonominis
Savivaldybė:Rokiškio rajono sav.
Gyvenvietė:Rokiškis
Gatvė:Vytauto g.

Pačioje Rokiškio miesto širdyje - Nepriklausomybės aikštėje - formuojamas unikalus, nepaprastai jaukus ir mielas parduotuvėlių, butikų, salonų, užeigų ir t.t. centras Akmeninis. Galima nuoma nuo 2 iki 1400 m2. Trijų aukštų pastatas su rūsiu.
Akmeninis centras kuriamas istoriniame pastate, įkūnijančiame Rokiškio centrinės dalies dvasią ir unikalumą, pratęsiant ir išgryninant fantastiško Rokiškio dvaro - Nepriklausomybės aikštės - Bažnyčios architektūrinio - urbanistinio ansamblio skambesį ir grožį.
Akmeninio Centro vystymas atliekamas, ypatingai puoselėjant, išgryninant ir restauruojant autentiškas pastato dalis ir elementus. XX a. antroje pusėje atsiradę architektūrinės intervencijos ( netinkami laiptai, durys,laiptinės,apdailos,etc.) šalinamos ir keičiamos moderniu stiklo - plieno minimalizmu, būtinu šiuolaikiškam pastato funkcionavimui ir patogumui.
Akmeninio centro lankytojai ir gyventojai džiaugsis romantiškais pasažais bei praėjimais, keliaujant jais plytų arkose stiklu atsivers vis kita erdvė, parduotuvė, butikas, salonas.
Kviečiame prekybininkus, maitintojus,gamintojus,įvairiausių paslaugų teikėjus ir kitų veiklų darytojus Akmeniniame centre įsikurti ir daryti verslą !
Patalpas gyvai apžiūrėti galima jau dabar - 1 aukštas ir rūsys yra aktyviai naudojami. Jūsų pasirinktų patalpų įrengimas derinamas su Jūsų poreikiais ir pageidavimais.
Skambinkite tel. 8 682 11256 tiesiog dabar !
Parašykite savo nuomonę