Profesionalus pasiklausymas per sieną iki 20 000 kartu

Įvairi garso (audio) aparatūra (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-03-27. Skelbimo ID: P9862819
Kaina, €:129 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

TECHNINIAI PARAMETRAIS:
Darbinis diapazonas: sienos iki 45 cm storio
Garso Stiprinimas: 20 000 kartų
Mikrofono jautrumas: nuo 35dB (tylus pokalbis)
Matmenys: 60mm x 40mm x 22mm
Maitinimo šaltinis: LITHIUM-ION baterija
Įkrovimas: USB arba per 100-240 V adapterį
Darbinė temperatūra: -5 ° C - 50 ° C
Svoris: 26g
Įkrovimo laikas: 5 val.
Papildomos funkcijos: mini ausinių lizdas, lizdas išoriniam mikrofonui prijungti, didelis jautrumas, patogumas ir mobilumas
Komplekte: seisminis mikrofonas, adata mikrofonas, ausinės, USB kabelis, tinklo įkroviklis.
Profesionalios BIONINĖS AUSYS pasiklausymui per sieną. Įmanoma pasiklausyti per sieną iki 45cm storio. Garsas sustiprinamas iki 20 000 kartų. Komplektacijoje yra ( seisminis kontaktinis mikrofonas) taip pat mikrofonas ( adata ) naudojami pagal poreiki.

Prietaisu nesudėtinga naudotis, įmontuotas ličio jonų akumuliatorius daug kartinio naudojimo, jos veikimui užtenka kelėtai dešimčių valandų be įkrovimo. Komplektacijoje yra ausinės galėsite iškarto klausytis , kas vyksta kitoje patalpoje. Gerai girdimas garsas , nėra skirtumo iš kokios medžiagos yra sieną ( medis, metalas, betonas, iš blokelių).

Norėdami naudotis įrenginiu, paruošimas užtrunka kelias sekundes. Įjunkite įrenginį, prijunkite ausines ir ( seismini mikrofoną). Prietaiso jautrumą galite reguliuoti naudojant potenciometrą, norėdami įrašyti garsą prijunkite prie jo diktofoną ar kita įrašanti įrenginį.

Įrenginyje yra naudojami filtrai kurie padeda sustiprinti žmogaus kalbai būdingus dažnius ir pašalinti nereikalingus triukšmus. Adata mikrofonas yra 120mm ilgio – leis įkišti į mažas skyles sienoje ( pasiklausymui)

Ličio jonų akumuliatorius veiks maždaug iki 40 valandų. Norėdami įkrauti įranga naudokite USB kabelį. Įkrovimui galima naudoti kompiuteri, arba telefono pakrovėjo blokelį

Profesionalios bioninės ausys, iki 20 000 kartų sustiprinančios garsą

Bioninės ausys – tai profesionalus įrenginys, skirtas pasiklausymui per sieną. Šiuo prietaisu yra labai paprasta naudotis, o už sienos girdimi garsai gali būti sustiprinami net iki 20 000 kartų. Bioninės ausys yra pritaikytos pasiklausymui per sieną, kurios storis yra ne didesnis nei 45 cm, todėl įrenginio pritaikymo galimybės gali būti iš tiesų plačios. Situacijų, kada gali praversti šis prietaisas, yra tikrai nemažai: bioninės ausys gali būti naudojamos tada, kai siekiama išsiaiškinti, ar tam tikri asmenys yra tikrai patikimi, kai norima sužinoti, kas vyksta už sienos konkrečiu metu, ir t.t.

Paprasta naudotis

Vienas svarbiausių šio pasiklausymo įrenginio privalumų – labai paprastas naudojimas. Jums tereikės įjungti įrenginį, ir įsidėti ausines – netrukus galėsite klausytis už sienos girdimų garsų. Šis įrenginys nereikalauja papildomo paruošimo, todėl tai nereikalaus jokių specifinių žinių ar tam tikrų įgūdžių. Bioninių ausų paruošimas įprastai užtrunka vos kelias sekundes: jums tereikės įjungti prietaisą, prijungti ausines, ir sureguliuoti pageidaujamą garso sustiprinimą.

Galimybė įrašyti garsus

Kartais nepakanka vien tik pasiklausyti pokalbių ar kitų garsų – taip pat gali būti reikalingas ir jų įrašymas. Tokiu atveju galite prijungti prie šio įrenginio diktofoną, ir netrukus galėsite pradėti garsų fiksavimą. Taip pat garso įrašams galite naudoti ir kitus tam skirtus prietaisus.

Ilga baterijos budėjimo trukmė

Pasiklausymo įrenginys gali būti naudojamas net 10 valandų be pertraukos, o baterijos įkrovimo laikas – 5 valandos, per kurį baterija pilnai įsikrauna. Jei įrenginiu nebus nuolatos naudojamasi, akumuliatoriaus budėjimo trukmė bus kelis kartus didesnė – įrenginį reikės įkrauti tik po maždaug 40 valandų. Bioninės ausys yra įkraunamos naudojant USB jungtį, todėl galimas įkrovimas naudojant kompiuterį arba mobiliojo telefono įkroviklio blokelį.

Aiškus ir kokybiškas garsas

Bioninės ausys suteikia galimybę pasiklausyti per ne storesnę nei 45 centimetrų sieną. Nors gali atrodyti, kad garso kokybę lemia tai, iš kokių medžiagų siena yra pagaminta, tačiau taip nėra. Iš tiesų garsas yra visiškai aiškus ir klausantis per medinę, ir per betoninę ar metalinę sieną. Girdimą garsą galima sustiprinti net iki 20 000 kartų, todėl garsas yra labai aiškus ir kokybiškas. Taip pat palanku yra tai, kad šis profesionalus pasiklausymo įrenginys padeda sustiprinti žmogaus kalbai būdingus dažnius, ir gali pašalinti aplinkoje sklindantį triukšmą. Tai garantuoja, kad pokalbiai bus įrašomi tikrai labai kokybiškai, todėl garso kokybė nenusileis toje pačioje patalpoje užfiksuotiems garsams.

Papildomos galimybės

Komplekte esantis adata mikrofonas yra skirtas pasiklausymui per sieną – jis yra 120 mm ilgio, ir gali būti įkišamas į nedideles angas, esančias sienoje. Tai užtikrins, kad girdimas garsas bus dar aiškesnis, todėl jūs nepraleisite nė vieno galimai svarbaus pokalbio.

Svarbiausi techniniai duomenys

Galimas sienos storis: iki 45 cm;
Garso stiprinimas: iki 20 000 kartų;Mikrofono jautrumas: nuo 35 dB 9gali būti girdimas tylus pokalbis);
Įrenginio matmenys: 60x40x22 mm;
Įrenginio svoris: 26 g;
Baterijos tipas: ličio jonų;
Baterijos įkrovimo laikas: 5 h;
Darbinė temperatūra: nuo -5 iki +50 laipsnių Celsijaus.
Įrenginio komplektacija

Prietaiso komplektaciją sudaro seisminis mikrofonas, adata mikrofonas, mini ausinės, USB kabelis ir įkroviklis.

Jei norite pasiklausyti, kas vyksta už sienos, tačiau neturite galimybės naudoti kitų pasiklausymo įrenginių, bioninės ausys gali būti vienas geriausių sprendimų – toks prietaisas pasižymi ypatingai dideliu jautrumu, o prireikus garso įrašus galima fiksuoti naudojant diktofoną ar kitą prietaisą.

https://www.sekimoiranga.lt/pasiklausymas-per-siena/57-stetoskopinis-pasiklausymas-per-siena-arba-bionines-ausys.html



Išsirinkite tinklapyje https://www.sekimoiranga.lt

Dirbame be poilsio dienų.
NEMOKAMAI SIunčiame į visus Lietuvos miestus ( Ir visas Europos šalis)
Galime siųsti išperkamuoju paštu
Atsiimkite iškarto Vilniuje
Plačiau 8-68411114
Parašykite savo nuomonę