Šildytuvas dujinis

Dujiniai šildytuvai (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas

Parduoda . 2024-03-28. Skelbimo ID: P6622479
Kaina, €:57 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Šildytuvas dujinis
Thermoelectric sauga
Reguliuojamas šildymas galia
Apsaugos
Diecast aliuminio reflektorius
Brenerio galo kilnojama
"Katalyt" - keramikos degiklis
Dujų slėgio reguliatorius
Dujų žarna
Šildytuvas yra nemokama! EINHELL GS 4600 yra keramikos degiklis su reguliuojamu šildymo galia, yra ribotas dėl savo veiklos su dujas naudoti lauko sąlygomis. Čia, pasak pranešti jis tarnauja gerai pasitenkinimą, ypač, nes jis yra nebrangus versija lauko šildytuvas arba dujų turbinos.

EINHELL GS 4600 pristatomas su dujų žarna ir dujų slėgio reguliatorius (50 mbar), ir yra lengvai surenkami. Jis yra komerciniu 5-11kg kempingas dujų baliono (tipas: propaną ar butaną) prisukamas, iš žibintuvėlis polinkis nuolat reguliuojamas per sparno veržle dėl dujų baliono laikiklį. Logiškai mąstant, aliuminio die atšvaitas turėtų būti nustatytas bet linkę šiek tiek žemyn, nes šiluma padidina žinote, į viršų.
Priklausomai nuo EINHELL GS 4600 temperatūros gali realizuoti 2,7 kW iki 4,6 kW, šildymui pusiau atvirų erdvių (palapinės, garažas, statybvietė) yra visiškai pakankamas. Visas atviri plotai, pavyzdžiui, terasose ar rinkos prekystaliai yra šildyti jau sunkūs dujų šildytuvu. Čia jūs turėtumėte pagalvoti apie kelis įrenginius kartu, ypač iš 200-336 g / h (min) vartojimas yra santykinai mažas.

Ir atitinkamos saugumo priemonės buvo EINHELL GS 4600 sertifikuota bandymą. TEM liepsna nepakankamumas neleidžia nekontroliuojamam dujų. Apsauginė grotelės neleidžia nudegimai, kur jis kartais šiek tiek sudėtinga, net kai sudeginus spinduliavimo šildytuvas. Pjezo uždegimo čia buvo patogesnis, bet, žinoma, būtų pakelti kainą dar didesnis. Iš Einhell GS 4600 apdorojimas yra gera, instrumentas pademonstravo aukštą įspūdį. Tik ant dujų baliono laikiklis turi būti priveržti labai sandariai, siekiant išlaikyti 100% fiksuotas.

kaina 57€


Turime įvairių domkratų , platus pasirinkimas , prekiaujame įrankiais autoremontui

Prekiaujame įvairiais domkratais , kompresoriais , įrankiais autoremontui

Kreiptis telefonu : 867848410
Siunčiame į visus miestus
Visi skelbimai :

Apžiūrėti galite Šiauliai , Pramonės g. 22-1 parduotuvė ,ĮRANKIAI" šalia autobusų stotelės. Darbo laikas : I - V 9:00 - 16:00
[!] Dirbame ir Šeštadieniais 9:00 - 13:00
Parašykite savo nuomonę