Slapta kamera FULL HD užmaskuota automobiliniame rakte

Įvairi garso, vaizdo, foto technika (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-04-25. Skelbimo ID: P9862852
Kaina, €:20 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

TECHNINIAI PARAMETRAI:
Atminties kortelių palaikymas: mikro SD / SDHC iki 32GB (neįtrauktas)
Įrašymo raiška: pilnas HD 1920x1080px
Vaizdo formatas: AVI | 30fps
Vaizdo raiška: JPEG 2560 x 1440 px
Žiūrėjimo kampas: 64,4 °
Garsas: mikrofonas su triukšmo slopinimo funkcija
Prijungimo standartas: USB 1.1 ir 2.0
Įkraunama baterija: 3.6V 450mAh
Akumuliatoriaus tarnavimo laikas: apie 70 minučių
Suderinamumas: „Windows , Mac OS“
Darbo temperatūra: -10 ° C ~ 60 ° C
Spalva: BLACK (juoda)
Komplektacija: raktas su fotoaparatu, USB kabelis, instrukcija
Automobiliniame rakte paslėpta slapta kamera. Full HD kamera yra įmontuota i raktą, niekuose nesiskiria nuo paprasto automobilinio rakto. Vaizdo įrašo kokybe FULL HB, AVI formatu kartu su garsu. Su šia slapta kamera galima fotografuoti 2560x1440 pikselių raiška yra judesio aptikimo funkcija, taip pat rakte užmaskuotas microSD kortelės lizdas, tinka kortelės iki 32GB. Vaizdo įrašus galite peržiūrėti pajungę kamera prie kompiuteriais. Visi mygtukai ant rakto yra aktyvus, kaip automobiliniame rakte. Paspaude tam tikra mygtuką, kamera pradės filmuoti arba daryti nuotraukas.

Automobilio rakte užmaskuota FULL HD slapta kamera

Slaptų kamerų populiarumas paskutiniu metu tampa vis didelis – jos reikalingos tam, kad būtų galima nepastebimai užfiksuoti vaizdo ar garso įrašus. Ši medžiaga gali praversti tada, kai siekiama surinkti medžiagą, reikalingą teismo procesui, kai norima įsitikinti, kad tam tikras asmuo yra tikrai patikimas, ir t.t. Žinoma, visada svarbu tai, kad filmavimo kamera būtų tinkamai užmaskuojama, todėl automobilio rakte paslėpta kamera gali būti tikrai palankiu pasirinkimu.

Didelė kameros atmintis

Kartais filmavimas užtrunka, todėl siekiama, kad slaptos kameros atmintis būtų kuo didesnė. Automobilio rakte užfiksuota kamera yra naudojama su SD arba SDHC kortele, kurios atmintis gali būti net iki 32 GB (komplekte kortelės nėra). Kai kortelės atmintis užsipildo, nauja informacija yra įrašoma vietoj seniausios, todėl filmavimas gali vykti nenutrūkstamai. Vaizdo įrašai yra perkeliami į kompiuterį, todėl juos galėsite patogiai peržiūrėti.

Puiki filmavimo raiška

Nors slapta kamera yra nedidelė, tačiau filmavimo kokybė yra nepriekaištinga. Įrašymo raiška – FULL HD 1920x1080 px, todėl užfiksuoti vaizdai bus pakankamai aiškūs. Nors kartais manoma, kad su tokiomis nedidelėmis slaptomis kameromis neįmanoma išgauti puikios vaizdo kokybės, tačiau tai tikrai nėra tiesa, ir tuo įsitikinsite patys. Taip pat slapta kamera gali fiksuoti ne tik vaizdo įrašus, bet taip pat ir nuotraukas, kurių raiška yra dar didesnė – net 2560x1440 px.

Paprasta naudotis

Naudotis slapta kamera yra labai paprasta – vos vieno mygtuko paspaudimu galėsite pradėti vaizdo įrašų fiksavimą. Automobilio raktas – vienas tokių daiktų, kurie nekelia jokio įtarimo net ir tada, kai jis yra labai pastebimoje vietoje, tad tuomet, kada norėsite pradėti vaizdo įrašų fiksavimą, tą galėsite padaryti be jokių nesklandumų. Jei nuspręstumėte naudoti įprastą vaizdo kamerą, užfiksuoti slaptus vaizdus gali būti net labai sudėtinga, ir dėl to gali nukentėti vaizdo kokybė, tačiau tuomet, jei pasirenkama automobilio rakte užmaskuota kamera, viskas tampa gerokai paprasčiau. Kameros žiūrėjimo kampas yra 64,4 laipsnio, todėl vaizdo įrašai gali būti tikrai kokybiški.

Meistriškai užmaskuota kamera

Renkantis slaptas kameras visada svarbu tai, kad jos būtų kuo meistriškiau užmaskuotos. Automobilio rakte paslėpta kamera neabejotinai gali būti vienas palankiausių pasirinkimų, nes ši kamera visiškai nesiskiria nuo įprastai naudojamų automobilių raktų. Niekas net neįtars, kad yra slaptai filmuojami, todėl surinkti reikalingą medžiagą galėsite be didelių pastangų.

Kokybė palankia kaina

Kai nusprendžiama įsigyti slaptus įrenginius, kurie leidžia filmuoti ar fotografuoti, vienu svarbiausiu kriterijumi tampa tai, kokia yra prietaisų kaina. Ši automobilio rakte užmaskuota kamera yra tikrai kokybiška, o jos kaina yra gana nedidelė, todėl tikrai verta investuoti į šį slapto filmavimo prietaisą. Nors įprasta manyti, kad kokybiški įrenginiai visada kainuoja brangiai, tačiau tai tikrai nėra tiesa, ir tuo galėsite įsitikinti patys.

Didelės panaudojimo galimybės

Automobilio rakte užmaskuota slapta kamera gali būti naudojama labai įvairiomis aplinkybėmis: kai norima išsiaiškinti, ar darbuotojai yra tikrai sąžiningi, kai siekiama surinkti įkalčius, įsitikinti tam tikrų asmenų patikimumu, ir t.t. Ši slapta kamera atrodo taip pat, kaip ir įprastas automobilio raktas, todėl tokį įrenginį galėsite palikti ant stalo ar kitoje pastebimoje vietoje – galite būti užtikrinti, kad toks įrenginys nesukels jokių įtarimų.

Svarbiausi techniniai duomenys

Palaikomos atminties kortelės: iki 32 GB SD/SDHC;
Vaizdo įrašų raiška: FULL HD 1920x1080 px;
Nuotraukų raiška: JPEG 2560x1440 px;
Vaizdo formatas: AVI | 30fps;
Matymo kampas: 64,4 °.



https://www.sekimoiranga.lt/slaptos-sekimo-kameros/58-slapta-kamera-full-hd-uzmaskuota-automobiliniame-rakte.html



Išsirinkite tinklapyje https://www.sekimoiranga.lt

Dirbame be poilsio dienų.
NEMOKAMAI SIunčiame į visus Lietuvos miestus ( Ir visas Europos šalis)
Galime siųsti išperkamuoju paštu
Atsiimkite iškarto Vilniuje
Plačiau 8-68411114
Parašykite savo nuomonę