Veidrodinio DISKO rutulio nuoma Kaune ir visoje Lietuvoje

Renginių organizavimo, aptarnavimo, vestuvių planavimo paslaugos, priemonės (siūlo paslaugas) Kaune skelbimas

Siūlo . 2024-04-19. Skelbimo ID: P11346559
Kaina, €:10 €
Veiksmas:Siūlo
Teikiamos paslaugos:Dekoracijos, šventinė atributika
Techninis aptarnavimas
Kita

Veidrodinis disko rutulys (Disko mirror ball) – vienas iš pagrindinių DISKO vakarėlių ar DISKO tematika organizuojamų vakarėlių atributas. Veidrodinis rutulys buvo vienas iš pirmųjų specialiųjų šviesos efektų, kurie naudojami šokiuose. Veikimo principas labai paprastas – apvalus rutulys yra padengtas mažais veidrodėliais, kurie atspindi į juos nukreiptų specialių prožektorių šviesą. Veidrodinis disko rutulys gali būti statinis, arba suktis, specialaus motoro pagalba.
Rengiant DISKO tematikos vakarėlį veidrodinis rutulys yra tiesiog privalomas! Tačiau iškyla problema – kaip jį tvirtinti ant lubų – juk dėl vieno vakaro niekas negadins lubų. Šioje vietoje galime padėti! Teikiame veidrodinio rutulio nuomos paslaugas! Jums nereikia niekuo rūpintis – viskas apgalvota už Jus. Nuomojantis disko rutulį jis gali būti komplektuojamas su sukimo motoru, apšvietimo prožektoriais ir stovu, kuris bus pritaikytas rutuliui. Šiuo atveju Jūs galite instaliuoti veidrodinį disko rutulį bet kurioje erdvėje!

Priklausomai kuo apšviečiamas rutulys, nuo to priklauso efektas, kuris matomas ant visų paviršių ir erdvėje, jei naudojama su dūmais. Viskas priklauso nuo Jūsų norų – galima sukurti tik vienos spalvos efektus, prisitaikant prie vakarėlio aplinkos – tik balti taškeliai, raudoni mėlyni ir pn. Efektas gali keistis, priklausomai nuo muzikos ir pn.

Specifikacijos:
Veidrodinio rutulio skersmuo: 30 cm.
Veidrodėlių dydis: 10 x 10mm
Svoris: 2,3 kg.
Stovo aukštis: 2.8 m.

Nuomos kaina:
Veidrodinis disko rutulys su motoru – 10 EUR
Stovas disko rutuliui – 5 EUR
Veidrodinio rutulio apšvietimo rinkinys – 5-20 EUR
Pristatymas Lietuvoje – 10 EUR

Įrangos rezervacija ir informacija:
Telefonu: +37067105342
El. paštu: [email protected]
https://www.sviesosiranga.lt/content/23-sviesos-efektu-nuoma
Atvykus pas mus: Taikos pr. 135D, Kaunas (Suderintu laiku)
Parašykite savo nuomonę